دموی سامانه مودیان مالیاتی

سامانه مودیان مالیاتی

علت وجودی این سامانه برقراری ارتباط بین سامانه اداره دارایی در خصوص ارائه فاکتور های سازمانها ، ادارات ، مجموعه های خصوصی و نیمه دولتی با نرم افزار حسابداری میباشد. با گسترش فناوری و افزایش پیچیدگی نظام‌های مالیاتی، آشنایی با سامانه مودیان مالیاتی یک نیاز اساسی برای افراد و شرکت‌ها شده است. با ورود به دنیای دیجیتال، سامانه مودیان به‌عنوان یک ابزار حیاتی در جهت سهولت در امور مالی، پرداخت مالیات، سامان‌دهی مشکلات و رسیدگی‌های مالیاتی به وجود آمده است. این سامانه به افراد و شرکت‌ها این امکان را می‌دهد تا به‌طور آنلاین، نسبت به ثبت‌نام و مدیریت اطلاعات مالی خود اقدام کنند. یکی از ویژگی‌های اصلی این سامانه، فرایند ثبت‌نام سریع و آسان است. کاربران می‌توانند با تکمیل فرم‌های مربوطه، به سرعت به سامانه وارد شده و از امکانات آن بهره‌مند شوند. رابط کاربری کاربرپسند و امکاناتی نظیر امنیت بالا نیز این سامانه را محبوب و متمایز می‌کند.

مشخصات سامانه مودیان مالیاتی

سازمان امور مالیاتی کشور جهت گزارش درآمد و ثبت نام اشخاص حقوقی و حقیقی، سامانه‌ای به نام سامانه‌ی مودیان طراحی کرده است. چه اشخاص حقوقی ( به یک شرکت، سازمان، نهاد، موسسه و غیره گفته می‌شود که افراد آن با همکاری هم برای هدفی مشترک تلاش می‌کنند. اشخاص حقوقی نیز دارای حقوق و تکالیفی در جامعه هستند.) و چه اشخاص حقیقی (به هر کدام از افراد انسانی گفته می‌شود، که در جامعه‌ی خود دارای مسئولیت‌ها، تکالیف و همچنین حق هایی هستند.) ، با داشتن هر گونه در آمدی، باید در این سامانه ثبت نام کنند و درآمد خود از آن کسب و کار را، به سامانه مودیان گزارش دهند.

در واقع می‌توان گفت، اشخاصی که از ارائه خدمات، فروش کالا، اجاره املاک یا ملک، سهام و یا بورس، فعالیت‌ها و فروش‌های اینترنتی و غیره درآمد دارند، می‌توانند در سامانه‌ی مودیان ثبت نام کنند. متصل شدن به این سامانه از طریق شرکت‌های مورد اعتماد و نرم افزارهای حسابداری انجام می‌شود که این کار، با خریدن سامانه مودیان مالیاتی توسط اشخاص و کاربران امکان پذیر است .

بخش تنظیمات یکی از مهم ترین بخش های سامانه مودیان است که اطلاعات مربوط به مجموعه را از جمله

عنوان شرکت

شماره ی اقتصادی فروشنده

شماره/شناسه ملی/شناسه مشارکت

کد شعبه ی فروشنده (یک کد چهاررقمی می باشد که از سمانه مودیان دریافت می شود )

شماره تماس

ادرس

نام کاربری

کلید خصوصی (براساس شناسه های کلید عمومی در کاربری خود قرار دارد وارد کرده و دکمه ثبت را می زنید)پس از تمامی اینها تست اتصال زده  می شود و در صورت درستی اطلاعات ارور موفقیت می دهد یعنی اطلاعات با کارپوشه برقرار است و میتوان به راحتی فاکتور هارا ارسال کنید

از منو های بالا اولین منویی که  میبایست تنظیم  شود  بخش مبناها میباشد که همانطور که از اسم آن  پیداست شامل اطلاعات پایه ای مجموعه و سامانه میباشد

در این  بخش با دو ایتم مواجه خواهید شد : آیتم  اول تعریف کالا و خدمات و آیتم دوم تعریف مشتریان

برای اینکه از سامانه  در جهت ارسال فاکتورهای خدمات استفاده نمایید میبایست ابتدا تمامی خدمات و یا کالاهاییکه مجموعه شما فاکتور آنرا ارسال میکند در این بخش تعریف نمایید.

برای اینکار بعد از باز کردن بخش تعریف کالا و خدمات در باکس کد عددی کالا میتوانید هر عددی را وارد نمایید و کاملا دلخواه میباشد

درقسمت شرح حتما  باید شرحی که در سامانه اداره دارایی قرار گرفته را عینا وارد نمایید (بهتر است نام آنرا کپی نمایید )

در قسمت واحد کالا با توجه  به واحدی که برای شرح در نظر گرفته اید حتما واحد منتاظر آنرا از سامانه  اداره دارایی انتخاب نمایید

برای هر خدمت در سایت اداره دارایی مشخص گردیده که خدمت  یا کالا مشمول ارزش افزوده میباشد یا خیر بنابراین  در قسمت شرح مالیات عددی که اداره دارایی مشخص نموده را وارد  نمایید

شناسه کالا عددی 13 رقمی و  تعیین  شده در اداره دارایی جهت شناسایی کالا یا خدمت  میباشد  که  میتوانید  با مراجعه  به سایت اداره  دارایی انرا دریافت نمایید ، دقت داشته  باشید که شناسه عینا وارد شود ( در ارقام آن  نهایت دقت را  به خرج دهید )

درصورتیکه خدمت قابل ارائه شما پیمانکاری میباشد باید شناسه حق العملکاری آنرا نیز وارد نمایید این شناسه 12 رقمی میباشد و همان شماره قرار داد پیمانکاری که  در کارپوشه مودیان شما قرار گرفته  میباشد .

 نکته: در صورتیکه خدمت شما پیمانکاری نیست حتما این بخش را خالی  قرار دهید و از وارد نمودن هرگونه عدد یا شرح خود دداری  فرمایید

وارد نمون اطلاعات خدمات  یا کالا ها محدودیتی را شامل نمیشود وکاربران میتوانند  به تعداد نامحدود اطلاعات وارد نمایند

پس از ورود تمامی اطلاعات دکمه ثبت را بزنید 

 

در این قسمت شما میتوانید به تعداد نامحدود مشتریان حقیقی و  حقوقی خود را وارد نمایید.

نکته اینکه در زمان تعریف خریداران حقوقی شناسه ملی و شماره اقتصادی یکی میباشد  ، سایر اطلاعات را همانطور که خواسته شده وارد نمایید ، در وارد نمودن شرح مشتری براساس سامانه اداره دارایی دقت فرمایید.

کد شعبه (که الزامی است و باید 4رقمی باشد)

که باتوجه به ورود اطلاعات و ثبت ان اطلاعات مشتری در نرم افزار تعریف میشود و ثبت میشود و درصورت تمایل به ثبت اطلاعات مشتریان جدید از دکمه ی جدید استفاده و تمام مراحل را طی کرده و مجدد ثبت می نمایید.

 

برای ثبت صورتحساب ابتدا کشوی خریدار را باز نمایید و خریدار مورد نظر خود را انتخاب کنید با توجه به انتخاب خریدار بخش های شناسه ملی ، ک اقتصادی ، کد شعبه ، کد اقتصادی و کد پستی قرار میگیرد.

سپس با دوبار کلیک روی بخش شناسه کالا کارد مربوط به کالا  هایی که  تعریف نموده اید  باز میشود و میتوانید کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید  با زدن کلید enter صفحه کلید خود میتوانید  اقدام به وارد نمودن تعداد کالا کنید و مبلغ یک واحد از کالا راوارد کنید تا سایر  بخشها  با زدن کلید enter توسط شما در محل خود قرار بگیرد.

بعد از وارد نمودن کلیه کالا ها یاخدمات فاکتور اقدام  به زدن دکمه ثبت نمایید.

بعداز ثبت صورتحساب میبایست بتوانید انرا  ارسال نمایید ، برای اینکار کافیست از بخش مدیریت صورتحساب ها ، فاکتور مورد نظر را انتخاب نموده و با زدن دکمه  ارسال صورتحساب آنرا ارسال نمایید.

 در منوی مدیریت صورتحساب بخشی تحت  عنوان استعلام وجود  دارد که از این  قسمت شما میتوانید نتیجه عملیات  ارسال صورتحساب خود را مشاهده نمایید

برای اینکار روی ردیف صورتحساب خود کلیک نمایید و دکمه استعلام رابزنید تا نتیجه  عملیات خود را مشاهده نمایید

Success : زمانیکه  صورتحساب شما  با موفقیت ارسال شده

Waiting : در حالتیست که صورتحساب شما درحال ارسال میباشد و فرآیند ارسال  تکمیل نشده و میبایست  صبر کنید تا ارتباط برقرار شده و ارسال کامل صورت گیرد.

Failed : زمانیست که به علت وجود  یک خطا در اطلاعات بارگذاری شده  صورتحساب شما برگشت خورده ،  در این حالت حتما  اطلاعات مبنا را مجددا  بررسی نمایید و  درصورت اطمینان از صحت  اطلاعات  با پشتیبانی شرکت تماس بگیرید.

پنل قیمت سامانه مودیان مالیاتی